Achter op de fiets

‘Ma, waar ben je nu?’ Een appje van mijn achttienjarige zoon. Het is 17.20 uur en ik zit met mijn mondkapje op in de eigenlijk net iets te warme en volle metro na een lange werkdag op school. Ik ben moe en ik heb trek, mijn volle tas op schoot voelt zwaar. ‘In de metro,’ app ik terug. ‘Ben onderweg naar de supermarkt en dan kom ik naar huis.’ ‘Ik fiets ook wel even naar de supermarkt,’ bericht hij dan. Als ik uit de metro kom zie ik hem al staan. Breedgeschouderd, stralende, blauwe ogen, zijn mooie, bruine krullen zorgvuldig in bedwang gebracht met gel…

Lees hier verder:
https://www.uitgeverijpica.nl/blogs/101-blog/796-achter-op-de-fiets

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.