VlinderVeerkracht

Vol vertrouwen stap ik het nieuwe decennium van deze eeuw in, want op 8 januari 2020 start ik een dag in de week als zzp’er met VlinderVeerkracht en ga ik me bezighouden met begeleiding en advies binnen het Sociaal Domein en met maatwerkbegeleiding op het gebied van onderwijs en zorg. Van meisje naar vrouw met een eigen bedrijf, dat is wat veerkracht en doorzettingsvermogen met mij hebben gedaan. Ik verheug me op het werken met veel mooie samenwerkingspartners, waarbij ik mijn expertise en ervaring kan inzetten. Op naar een nieuw decennium!

 

4 Reacties op “VlinderVeerkracht”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: